O nama
Home / O nama
Kako je nastao servis MojaVizitKarta?

Hteli smo da napravimo nešto novo, nešto nesvakidašnje a da bude korisno svima. Pričali smo sa našim automehaničarem, zubarom, pekarom i pitali ih da li se predstavljaju na internetu i kako komuniciraju sa svojim klijentima i kupcima. Odgovori su bili različiti, neko je napravio pre par godina veb sajt ali ga ne održava, neko razmišlja o tome ali nema dovoljno novca da napravi i slično. Razmišljajući o tome kako bismo mogli da im pomognemo da zadrže postojeće kupce i dovedu nove shvatili smo da je tehnologija dostupna ali da je komplikovana za naše komšije zanatlije. Jedan detalj nam se urezao u pamćenje a to je da svi koriste pametne telefone i da par njih reklo da kompjuter skoro i da ne pale od kada ga imaju.

Kad je već tako, shvatili smo da je najbolje da napravimo mobilni veb sajt i mobilnu vizit kartu u jednom proizvodu i rodila se MojaVizitKarta. Napravili smo prvu verziju servisa, istina ona se zasnivala na primeni QR kodova, i kada smo im pokazali servis svakome se dopao i poželeli su da ga koriste.

Sada svakodnevno napravimo nekoliko mobilnih sajtova a ideja nam je da svaki preduzetnik i privrednik u Srbiji ima svoju mobilnu vizit kartu.

O nama

Mi smo Ivana, Anja, Predrag, Marko, Mile, Nataša i Nenad i još uvek nemamo zajedničku sliku. Ima nas raznih, i programera, dizajnera, prodavaca , sistemaša, košarkaša a zajedničko nam je to što volimo da pravimo nove stvari. Poželeli smo da pomognemo našim komšijama zanatlijama, ugostiteljima , vinarijama i drugima da još bolje rade i da njihov biznis raste i razvija se.

.